Kenneth Sivertsen

Remembering Kenneth

Kenneth Sivertsen

Mennesket, kunstneren, musikeren og komponisten

Play on spotify

Kenneth Sivertsen

født 16. januar 1961 fra Mosterhamn i Bømlo kommune, død 24. desember 2006, var en norsk gitarist, sanger, artist, poet, komponist og humorist.

 

Gjennom sin karriere komponerte og fremførte Sivertsen musikk innen en rekke forskjellige stilarter som klassisk musikk, visesang, jazz, pop, samtidsmusikk og rock. Han laget også musikk for film, ballett og teater.

 

Remembering Kenneth - foreningen

 

Kenneth Sivertsens Vener er ein frivillig organisasjon. Kenneth Sivertsen Vener har som formål å fremme kunnskap om mennesket, musikaren og komponisten Kenneth Sivertsen, hans liv og musikk, bl.a. ved å stimulere musikere, musikkgrupper og større ensembler til å fremføre Kenneth Sivertsen sin musikk best mulig. Ta initiativ til utgivelser av Kenneth Sivertsen sin musikk på CD m.v. Gjøre Kenneth Sivertsen sitt materiale tilgjengelig for publikum, musikere, musikkstudenter og forskere, og ved å arbeide for oppbygging av et representativt arkiv med noter, litteratur, plater, CDèr m.v. Bidra sammen med eierne til at huset til Kenneth Sivertsen blir utviklet til kunst og musikkaktiviteter herunder kunstnerbolig. Ta vare på og fremme andre sider av Kenneth Sivertsen sitt liv og virke.

 

Copyright © All Rights Reserved foreningen: Remembering Kenneth. Contact: office@kennethsivertsen.com